Een nieuwe, zeer leuke en muzikale cursus bij KC Nijmegen.

Dog Dance is een hondensport voor alle hondenrassen van alle leeftijden. Pup of senior, groot of klein het maakt niet uit!

Dog Dance, het woord zegt het eigenlijk al. Dansen met je hond! Deze creatieve hondensport is geschikt voor vrijwel alle hondenrassen en leeftijden!

Tijdens de lessen ga je trucjes aanleren op een leuke manier. Dit verhoogt de samenwerking tussen baas en hond. Deze trucjes kunnen bestaan uit het weeven door de benen van de baas of een rondje om de baas heen lopen. Maar ook bestaan er een hoop trucjes voor de hond zelf. Een buiging of een rol om zijn zo gemaakt door de hond.
Tijdens de Dog Dance wordt er ook gebruikt gemaakt van props. Dit zijn materialen waarmee je kan werken om je hond trucjes te laten doen. Bijvoorbeeld om een pion lopen, of draaien op een krukje. Maar ook je hond leren om een kist te openen hoort allemaal bij Dog Dance.

Als je eenmaal een aantal trucjes kent kun je ze achter elkaar zetten. Maak er een mooi geheel van en kies er een leuk muziekje bij. Je routine is klaar!

Vind jij het leuk om op een andere manier te gaan samenwerken met je hond? Geef je dan op voor de cursus Dog Dance.